VERDONK BROCCOLI ZOEKT IEMAND OM DAGELIJKS “IK REGEL HIER FOCKING ALLES” TE MOMPELEN.

Manager Verwerking, Logistiek Planner, Productie Planner of Baas van Focking Alles. Je mag zelf weten hoe je jouw functie wilt omschrijven. Dat is namelijk typisch Verdonk Broccoli. Je doet hier alles of regelt het zo, dat alles gedaan wordt. En aan het einde van de dag ben jij focking happy omdat het is gegaan zoals jij het wilde.

Je bent de spil van de verpakkingsafdeling, de lijm tussen het label en de broccoli, de pompwagen tussen de pallet en de vrachtauto. Je zorgt dat de orders klaarstaan voor de verpakkers, zodat de chauffeurs op de juiste tijd de goede partij kunnen laden. Je behandelt de machines met zorg en staat iedereen vriendelijk te woord. Je bent verantwoordelijk genoeg om te zorgen dat jouw team lekker aan het werk is.

Je hebt een diploma. Of je hebt er geen. Maakt ons niet uit. Dat praktisch denkend hoofd op je schouders en die niet lullen maar poetsen mentaliteit is waarom wij je zo graag hebben. Je bent niet bang om een team aan te sturen en vindt machines niet eng maar interessant. Je kunt een heftruck besturen of wilt dit graag gaan proberen.

Elke dag opnieuw zorg jij ervoor dat onze verse broccoli op zijn mooist verpakt het pad verlaat. Wij van Verdonk Broccoli zorgen ervoor dat ons team van keihard werkende mensen zich binnenkort afvraagt hoe ze het in godsnaam ooit deden zonder jou. Want jij, jij regelt focking alles.

Interesse?

Stuur je reactie naar info@verdonkbroccoli.nl
Meer informatie vind je op de website. Maar je kunt ook bellen of Whatsappen (want druk nu) met Sabine, 06-22408710.

 

Telefoonnummer