“Winnen doe je met zijn allen”

Verdonk Broccoli bestaat inmiddels 20 jaar, in de loop der tijd is er veel veranderd.  Inmiddels bestaat ons bedrijf uit een team van 30 enthousiaste medewerkers  die  gezamenlijk goed zijn voor de teelt en verwerking van 2,5 miljoen kilo broccoli per seizoen.

Wij beseffen ons terdege dat we deze prestatie alleen maar kunnen neerzetten met een goed geolied team van vakmensen wat intensief samenwerkt. Graag stellen wij hen daarom aan u voor:

#TeamVerdonk

René & Sabine

René & Sabine

Eigenaren van René Verdonk Broccoli

René en Sabine hebben elkaar ontmoet tijdens hun studie op het HAS in Den Bosch. Nadat ze beiden hun studie hadden afgerond zijn ze eerst ieder afzonderlijk hun droom gaan najagen; René als zelfstandig broccoliteler en Sabine in het hoveniersbedrijf van haar ouders. In 2002 besloten ze samen Verdonk Broccoli als maatschap voort te zetten. Daarbij is een duidelijke rolverdeling gemaakt; René zorgt voor de teelt en Sabine coördineert alles daarom heen.

De aansturing van het team vinden zij elk seizoen weer een uitdaging, maar samenwerken met zo’n diverse groep levert ook veel mooie dingen op.

Naast het bedrijf hebben ze twee kinderen, Juliët en Maarten.  Ze zijn beiden in het verenigingsleven actief; Sabine onder in de telersvereniging Best of Four en René in Oranjecomite Maxima’al. Daarnaast zijn zij beiden jeugdcoach, René bij VVW voetbal en Sabine bij VVW handbal

Rob Tessel

Rob Tessel

logistiek & planning

Jon Ettes

Jon Ettes

Huisvesting & Onderhoud

Martin

Martin

Aanvoerder oogstploeg en tractor chauffeur

Inmiddels werkt Martin alweer een dikke 10 jaar op ons bedrijf. Martin heeft zijn vrouw in Nederland leren kennen, waarna hij in Polen met haar is getrouwd. Zij hebben twee zoons en ervoor gekozen om ze in Polen op te laten groeien. Op een prachtige locatie heeft Martin een huis voor zijn gezin gebouwd, waar zij met veel plezier wonen.

In het voorjaar komt Martin naar Nederland om tijdens het broccoliseizoen bij ons op het bedrijf te werken. Tijdens deze periode woont hij, samen met nog 21 collega’s, op het bedrijf.

Martin is leider van één van de oogstploegen. Samen met de jongens gaat hij het veld op en zorgt dat de broccoli op het juiste moment gesneden wordt. Daarnaast is hij heel bedreven in het besturen van de tractor en je ziet hem dan ook met veel plezier het land bewerken.

Sławomir

Sławomir

oogstplanner en teamleider veldploeg

Slawomir woont in Polen in hetzelfde dorp als Mariusz en Magda en komt ook speciaal voor het broccoliseizoen naar  Nederland. In 2016 is Slawomir met Karolina getrouwd in Polen en inmiddels hebben zij een zoontje. Natuurlijk gaat hij graag terug naar zijn gezin, maar vindt hij het werk in de broccoli ook heel mooi.

Slawomir is verantwoordelijk voor de oogstplanning en overlegt met de oogstploegen wanneer zij waar moeten snijden. Daarnaast bestuurt hij de tractor met plantmachine en is hij van begin maart tot eind julie dagen op het veld te vinden met zijn plantploeg.

Mariusz

Mariusz

Producten

Producten

Ons product-assortiment is uitgebreider dan onze naam doet vermoeden …

Kwaliteit

Zoveel klanten zoveel wensen, wij komen graag aan die wensen tegemoet.

Wij kunnen onze producten geheel naar uw wensen leveren

Van plant tot klant

Vers van het land, met zorg en liefde geteeld. Constant op zoek naar verbetering

#TeamVerdonk

Johan Cruyff zei al eens “Winnen doe je met zijn allen”, wij staan daar voor 100% achter.

 

× Hoe kunnen we je helpen?