Aantal dagen tot de open dag:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Open Dag bij Verdonk Broccoli

Verdonk Broccoli is klaar voor de toekomst! Wij zijn trots op ons product en blij met de mensen die daaraan meewerken. We nodigen jullie daarom uit voor een kijkje achter de schermen.

Wanneer: Zondag 2 juni 2019 van 11:00 tot 17:00 uur
Waar: Liederik 3, 1693 HH Wervershoof

Dagprogramma

Er worden doorlopend rondleidingen onder begeleiding gegeven door René, Sabine, Rob en Jon.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren sterk uitgebreid met onder andere een nieuw laadplateau, een extra schuur en een medewerkersverblijf. Aangevuld met onze nieuwe machines en de duurzame technieken die we toepassen is de rondleiding voor collega’s en andere technisch geïnteresseerden daarom een must.

Kidscorner en meer

Voor de kinderen hebben we een ruime speelhoek met leuke activiteiten. Daarom heen vind je allerlei kraampjes met heerlijke producten van de Westfriese bodem, hapjes en drankjes. Daarnaast  is er genoeg gelegenheid om oude bekenden te begroeten en nieuwe kennissen op te doen. Vol op gezelligheid dus!

De VRdonk Broccoli Experience

Dit jaar hebben we Vincent Smit van XPCenter weten te strikken voor een prachtige 360 graden video van ons bedrijf. Deze Virtual Reality film is gemaakt onder regie van Chris van Vleuten van onder andere Show me Holland . Vincent en zijn collega’s informeren je graag over de toepassingsmogelijkheden van deze techniek en hebben ook andere voorbeelden mee om dit te verduidelijken.

Het Jeelink plein met onder andere Barbara Arents-Vandervet van Voel je Super Markt , Annemarie van der Bunt van Suez Thee en Arjen Kok van Kok Aardbeien en anderen.

Meer weten over de indeling en het dagprogramma? Houd dan deze pagina in de gaten.

 

Nodig familie , vrienden & collega’s uit!

Telefoonnummer