Zoveel klanten zoveel wensen, wij komen graag aan die wensen tegemoet.

Veertig jaar ervaring

René was als kleine jongen al gek op de natuur en het buitenlevenRené begon zijn carrière in de broccoli op vijfjarige leeftijd bij zijn zwager als frontgewicht op de tractor. Toen is zijn passie voor de natuur en het buitenleven al ontstaan. In 1996, nadat hij zijn opleiding aan de HAS Hogeschool in Den Bosch heeft afgerond, is René voorzichtig voor zichzelf begonnen.

Nu, twintig jaar later, bestaat Verdonk Broccoli  uit een team van 30 enthousiaste medewerkers  die gezamenlijk 250 hectare broccoli teelt en verwerkt. Deze broccoli staat verdeeld over meerdere percelen en wordt vanaf eind mei tot eind oktober geoogst.  

Focus op kwaliteit

Ook ons machinepark is met de groei van het areaal meegegaan; geautomatiseerde krimptunnels en stickerlijnen zorgen voor efficiëntie in het verpakkingsproces, waardoor orders geheel naar klantenwens kunnen worden verpakt.  Zonder op flexibiliteit in te boeten. Een ander voordeel van deze automatisering is dat wij nog meer focus kunnen leggen op de kwaliteit van het eindproduct.

logo PlanetProofOn the way to PlanetProof!

Om ook in de toekomst groente van topkwaliteit te kunnen blijven leveren, moet de grond en de omgeving in topconditie gehouden worden. Dit doen wij door duurzaam te telen volgens het keurmerk “On the way to PlanetProof“.

PlanetProof topkeurmerk voor duurzamere producten

‘‘On the way to PlanetProof’ is per 2019 de nieuwe en internationale naam voor Milieukeur agro/food producten. De voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beoordeelt On the way to PlanetProof als ‘topkeurmerk’. voor voeding. SMK beheert het keurmerk; de Raad van Accreditatie controleert de werkwijze ervan.

Natuurlijk kun je ook best duurzaam telen zonder dat je er een merk op plakt, maar omdat “On the way to PlanetProof” een brede benadering heeft, wordt je ook scherp gehouden op onderwerpen die in de maatschappij leven waar je je misschien iets minder op georiënteerd hebt.

Telefoonnummer